VERKOCHT / Alpina BMW E46 B3 3.3 | Coupé – Manueel – Youngtimer

Wij bieden u een schitterende, in perfecte staat verkerende Alpina B3 3.3 met een heerlijke handgeschakelde versnellingsbak. Deze Alpina B3 biedt uitzonderlijke rijkwaliteiten. Een zeer exclusieve youngtimer en gezien het bescheiden productieaantal van deze Alpina een verantwoorde investering voor de toekomst.
Dit exemplaar is uitgerust met een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, elektrisch bedienbare sportstoelen met geheugen, zwarte dakhemel bekleding, multifunctioneel stuurwiel, stoelverwarming, LM Alpina ’18 velgen met bovendien nieuwe Michelin Pilot Sport banden vooraan, en nieuwe Michelin Pilot 4S banden achteraan.

Nieuw geleverd in Brussel (België).

Wordt afgeleverd met 2 afstandssleutels, div boeken en service historie in een origineel lederen Alpina opbergmap.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.