VERKOCHT / BMW 1-Serie 116i | Dealer onderhouden – PDC – Stoelverwarming

Een strakke BMW 116i, de ultieme daily! Bijzonder efficiënt in verbruik en daarnaast bovengemiddeld vlotte prestaties. Een gewilde combinatie, zéker gezien de aansprekende uitrusting.

170Dkm origineel en dealer onderhouden. Dit exemplaar is in een nette conditie en voorzien van leuke opties zoals; stoelverwarming, PDC, Navigatiescherm, Audio geluidssysteem en stuurbediening.

Onderhoud
Complete historie is aantoonbaar, onderhoudsboekje en beide sleutels zijn aanwezig.

Auto rijdt, remt, en schakelt perfect.

Aanwezig bij de auto:
– 2 sleutels
– Onderhoudshistorie
– Extra winterset

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment