VERKOCHT / BMW 1 Serie 118i | Facelift – Schuifdak – Quarzblau Metallic

Het aanbod leuke benzine auto’s wordt steeds schaarser. En in dat kleine aanbod, wordt het aanbod van een 1 serie met opties en achterwielaandrijving ook steeds minder.
Uitgevoerd in het unieke Quarzblau Metallic. 18” lichmetalen sportvelgen in een nog zeer nette staat. Fijne opties aanwezig zoals een schuifdakje, climate control en stoelverwarming.

Onderhoud
Complete historie is aantoonbaar, onderhoudsboekje en beide sleutels zijn aanwezig.

Auto rijdt, remt, en schakelt perfect.

Aanwezig bij de auto:
– 2 sleutels
– onderhoudsboek
– onderhoudsfacturen
– extra set winterbanden

Dit exemplaar wordt afgeleverd met een Nederlands kenteken en een nieuw APK.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment