VERKOCHT / BMW 118d 2.0d

De Sport Line uitvoering van de F20 1 serie is zeer geliefd onder de liefhebbers van deze mooie hatchback. In combinatie met de mooie Alpineweiss metallic kleur, met licht getinte ruiten en de hoogglans zwarte spiegels is dit weer een mooie 1 serie. Ook is dit exemplaar voorzien van een Harman Kardon geluidsinstallatie.

Historie & Onderhoud
Wij hebben de auto van de eerste (!) eigenaar gekocht. Alle papieren van de keuringen in Belgie en de Car Pass (NAP) is zitten erbij.

Al met al is dit een zeer nette F20 met onderscheidende opties en in topconditie.

Wordt afgeleverd met een Nederlands kenteken en nieuw APK gekeurd. Inruil is mogelijk!

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.