VERKOCHT / BMW 120d M-Sport | LCI

Waar de nieuwe BMW’s steeds meer op comfort worden gebouwd, is dit nog een zeer strak sturende 1-serie. Bij dit exemplaar wordt het sportieve design extra benadrukt middels het M-Pakket, bestaande uit onder andere de sportieve bumpers, de 17 inch M wielen, sportstoelen, M-stuur en niet te vergeten het sportonderstel. De twee-liter motor gekoppeld aan de handgeschakelde 6-bak is zuinig als het moet en zeer gretig voor het plezier.

**Onderhoud & Historie**
Wij hebben dit voertuig overgenomen van de derde eigenaar. Zo goed als al het onderhoud van dit voertuig is uitgevoerd door de BMW dealer. Het onderhoudsboekje is volledig afgestempeld.

Auto rijdt, remt, en schakelt nog perfect.

Dit exemplaar is destijds origineel afgeleverd in Nederland. Hij is vervolgens in 2013 verkocht naar België. Dit voertuig krijgt nu dus hetzelfde kenteken als wat die in Nederland heeft gehad. Alle papieren van de auto zitten erbij; denk aan APK papieren, de keuringspapieren van België, NAP papieren, en de Car Pass papieren in België met de kilometerstand vanaf 2013 tot nu (208.000).

Dit exemplaar wordt afgeleverd met een Nederlands kenteken en een nieuw APK.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

**Contact**
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

**Driven Automotive**

Car Equipment