VERKOCHT / BMW 5-Serie 535d | M-Sport

Nieuw binnen bij Driven: een in perfecte staat verkerende BMW 535d M-Sport. Origineel Nederlander met uiteraard een NAP historie. De auto staat er gezien zijn leeftijd en de kilometers nog perfect bij. Zeer unieke auto met bijna alle opties die een 535d kan hebben.

De 35d motoren van BMW staan al jaren bekend om zijn machtige vermogen. Het is niet te geloven hoe gemakkelijk deze auto snelheid maakt. Door het bi-turbo systeem heeft de auto niet alleen al bergen trekkracht bij lage toeren, maar ook veel vermogen bij hogere toerentallen.

Er is een cic multimedia systeem ingebouwd wat wordt aangestuurd door Android. Verder is de auto M-uitgevoerd vanaf fabriek. Meesturende bi-xenon lampen, active steering, comfort Seats, head up display, panorama dak etc..

Historie & Onderhoud
De meeste onderhoud van dit exemplaar is gebeurd bij de BMW dealer. Veel onderdelen zijn preventief vervangen. Heeft recent nog een groot onderhoud gehad.
Turbo’s, motor, automaatbak; alles werkt naar behoren en rijdt nog als nieuw!
Al het onderhoud van dit exemplaar is uiteraard aantoonbaar!

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

www.driven-automotive.nl

Car Equipment