VERKOCHT / Volkswagen Golf R32 3.2 | Nieuwstaat

De R32, in ons ogen de beste Golf R ooit. Mede dankzij de befaamde 3.2 zescilinder blok. Want wat klinkt dit zo mooi en zo uniek! Dit hemelse geluid hoor je van buiten en van binnen janken.

Helaas is het aanbod in de staat en uitvoering die wij eisen beperkt. Het is dan ook zeldzaam dat we een dergelijk fris exemplaar, met een lage kilometerstand in onze collectie mogen verwelkomen.

Nieuw in Duitsland geleverd. Sinds 2007 éénmaal van eigenaar gewisseld en wij hebben de auto rechtstreeks van de 2de eigenaar ingekocht. Zowel technisch als het frisse rook en huisdier vrije interieur en de glanzende lak verkeerd de auto in top staat. Deze R32 is volledig origineel en beschikt over haast alle opties. Door het 4 Motion systeem is er ten alle tijden grip. Kortom een frisse zeer nette en perfect onderhouden R32 DSG voor de liefhebber.

Zien is kopen, deze fraaie R32!

Aanwezig bij de auto:
– 2 sleutels
– onderhoudsboek
– NAP tellerrapport
– Nieuw APK

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Driven Automotive

Car Equipment