VERKOCHT / BMW 1-Serie 116i | Alpinweiss – 5 Deurs

Nieuw binnen! Afkomstig van de tweede eigenaar deze zeer mooie BMW 116i in het mooie Alpine Wit. Deze BMW 116i met standaard 135PK. De 1.6 turbomotor in deze BMW maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is uiterst zuinig in het verbruik.

Nieuw geleverd in Duitsland. Recent door ons geïmporteerd en wordt afgeleverd op Nederlands kenteken.

Vrij van grote beschadigingen, enkel op de achterbumper zit er een plekje van schade.

Aanwezig bij de auto:
– onderhoudspapieren + boekje
– extra winterset met goede banden

De auto heeft een geldige keuring lopen tot 10-2022.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

Car Equipment