VERKOCHT / BMW 1-Serie 116i | Facelift – Alpine Wit – M Stuur

Sold

Nieuw binnen deze 116i van 2009 met 127.000KM op de teller. Het interieur nadert in frisse staat en de auto kent geen huisdieren en geen rokers.

In het prachtige Alpine Wit. Uitgevoerd met een stoelverwarming, multifunctioneel M-sport stuur en een M-sport versnellingspook.

Onderhoud
Complete historie is aantoonbaar en keurig volgens schema onderhouden. Laatste onderhoudsbeurt was op 123350KM. Onderhoudsboekje en facturen ter inzage.

Wordt afgeleverd met een nieuwe APK.

Aanwezig bij de auto:
– 2 sleutels
– Complete onderhoudsboek
– Facturen van het onderhoudsgeschiedenis
– Extra 16 inch winterset

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment