VERKOCHT / BMW 1-Serie 116i | Facelift – Nieuwe ketting – M Velgen

Sold

Nieuw binnen!

Zeer mooie BMW 1-Serie E81 Facelift afkomstig van de eerste eigenaar.

Zeer goed onderhouden auto, dit is te zien aan de volledig afgestempelde onderhoudsboekje. De auto is voorzien van een nieuwe distributieketting!

Aanwezig bij de auto:
– Volledige onderhoudsboek
– Facturen van het onderhoudshistorie
– Extra winterset met goede banden

Nieuw geleverd in Duitsland in 2008. Recent door ons aangekocht. Wordt afgeleverd met Nederlandse kentekens en een nieuwe APK keuring.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Car Equipment