VERKOCHT / BMW 1-Serie 116i | Urban Line – Nieuw Ketting – Dealer Onderh

Nieuw in de verkoop! Mooie BMW 1-Serie 116i uit 2012. Deze 1-Serie is uitgevoerd met een Urban Line en Comfort Pakket. Ook beschikt dit exemplaar over belangrijke opties zoals een Radio BMW Professional, Climate Control, Hoogglans zwarte interieurlijsten, PDC, Variabele sportbesturing etc..

Merk: BMW
Model: 1-Serie
Kenteken: J-404-TV
Uitvoering: 116i Urban Line
Bouwjaar: 2012
Kilometers: 152.600km
Brandstof: Benzine
Transmissie: Handgeschakeld
Vermogen: 135PK
Motor: 1.6L
Aandrijving: Achterwielen

Betreft een goed onderhouden auto met de servicehistorie en onderhoudsfacturen als sluitend bewijs. Ketting is preventief bij BMW vervangen op 135.000KM.

Dit betreft een origineel Belgisch geleverde exemplaar, een Car Pass uitdraai samen met een NAP uitdraai m.b.t. de kilometerstand is aanwezig bij de auto.

Neem gerust contact op voor meer informatie via 00316-40725784.

Volg ons bedrijf op Facebook én Instagram:
– facebook.com/drivennautomotive/
– instagram.com/driven.automotive/

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *