VERKOCHT / BMW 1 Serie 118d 2.0d

Een unieke BMW 118d Automaat. De ultieme daily! Bijzonder efficiënt in verbruik en daarnaast bovengemiddeld vlotte prestaties. Een gewilde combinatie, zéker gezien de aansprekende uitrusting.

Slechts 85.000KM origineel. Afkomstig van de eerste eigenaar en keurig volgens schema onderhouden.
Het voertuig is in extreem nette conditie en voorzien van de belangrijkste benodigdheden zoals: Automaat, memory zetels, M stuur,

Dit exemplaar wordt afgeleverd met een Nederlands kenteken en een nieuw APK.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Driven Automotive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *