VERKOCHT / BMW 1-Serie 118i | Automaat – Nieuw Ketting – Facelift – 143PK

Sold

Zeer mooie 1-Serie met Automaat. Rijdt super en de automaat schakelt boterzacht. Betreft de Facelift uitvoering van 2010.

Afkomstig van de tweede eigenaar uit Duitsland en altijd goed onderhouden geweest. Onderhoudsboekje ter inzage. Recent voorzien van een groot onderhoud. Ook is de auto voorzien van een nieuwe distributieketting. Facturen ter inzage.

Dit exemplaar heeft een geldige APK tot 07-2021.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment