VERKOCHT / BMW 1-Serie 118i | Automaat – Nieuw Ketting – Facelift – Dealer Onderhoud

Sold

Nieuw binnen deze zeer mooie 1-Serie met Automaat. Rijdt super en de automaat schakelt boterzacht. Betreft de Facelift uitvoering van 2008 met een zeer mooie kilometerstand.

Afkomstig van de tweede eigenaar uit Duitsland en altijd goed onderhouden geweest. Onderhoudsboekje ter inzage. Recent voorzien van een groot onderhoud + preventief voorzien van een nieuwe distributieketting op 109dkm. Facturen ter inzage.

Dit exemplaar is voorzien van de goede opties:
– NAVI PRO met een grote scherm
– High end individual Audio
– Xenon
– Elektrische spiegels
– PDC voor + achter
– Stoelverwarming
– 17” Lichtmetalen velgen
– Climate Control
– Stoelverwarming

Dit exemplaar heeft een nieuwe APK tot 07-2021.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment