VERKOCHT / BMW 1 Serie 120i | Facelift – 170pk – Schuifdak – Leder

Het aanbod leuke benzine auto’s wordt steeds schaarser. En in dat kleine aanbod, wordt het aanbod van een 1 serie met rijke opties en achterwielaandrijving ook steeds minder. Tevens is dit een 120i met 170pk en beschikt deze over een 6-bak! Zittend in de fijne sportstoelen met de uiterst vlotte motor is dit een auto waar je met plezier een willekeurige bestemming aandoet.

Onderhoud
Complete historie is aantoonbaar, onderhoudsboekje en beide sleutels zijn aanwezig.
Auto rijdt, remt, en schakelt perfect.

Aanwezig bij de auto:
– 2 sleutels
– onderhoudsboek
– NAP tellerrapport
– set zomer- en winterbanden

Dit exemplaar wordt afgeleverd met een Nederlands kenteken en een nieuw APK.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Driven Automotive

Car Equipment