VERKOCHT / BMW 1-Serie 125d | Eerste eigenaar – OZ Velgen – H&K

Een prachtige BMW 125d met leuke aanpassingen. Betreft een 5-deurs uitvoering en staat er voor zijn kilometers zeer netjes bij.

De eerste eigenaar heeft ervoor gekozen om de auto zonder M-Sport pakket samen te stellen, echter heeft hij wel gekozen voor de M sportstuur en de M sportpook. De BMW is voorzien van originele gesmede 17 inch OZ velgen. Daarnaast is de onderstel aangepakt door een KW sportonderstel, met keuringsattest uit België. Mede ook hierdoor is het een enorm fijne rijdersauto, een genot voor iedere BMW liefhebber. Het onderstel is te vergelijken met een M onderstel; niet te stug maar wel sportiever dan een normale 1 serie.

Met zijn dubbelgeblazen dieselmotor behoort deze 125d tot de top op het gebied van hatchback diesels. De krachtige 2.0 diesel heeft 2 turbo’s en maar liefst 218pk standaard. Belangrijker is hoe de auto aanvoelt tijdens het rijden: supersterk bij de lage toeren, maar ook pittig in de hogere toerentallen.

Onderstaand de volledige optielijst inclusief de fabriekscodes:
SCHWARZ 2 (668)
STOFF MOVEANTHRAZIT (BDAT)

S710A M Leather Steering Wheel
Comfort And Interior Equipment
S423A Floor Mats Velours
S441A Smoker Package
S481A Sports Seat
S4ADA Interior Trim Strips Alu Brushed Fine
S4AEA Armrest Front Retractable
S4DLA Accent Strips Black Highgloss
Multimedia
S663A Radio BMW Professional
S674A HiFi System Harman Kardon
S698A AreaCode 2 For DVD
S6AAA BMW TeleServices
S6ABA Control For Teleservices
S6NHA Handsfree With USB Interface
Driver Assistance And Lightning
S521A Rain Sensor
S534A Automatic Air Conditioning
S544A Cruise Control With Brake Function
S563A Light Package
S520A Fog Lights
S548A Kilometercalibrated Speedometer
Wheels And Drive
S230A Extra Package EUspecific
S249A Multifunction F Steering Wheel
S2PAA Wheel Bolt Retainer
S2VFA Adaptive M Suspension
S258A Tire With Runflat Functionality
S2LPA BMW LA Wheel Y Spoke 380
Environment And Safety
S302A Alarm System
S320A Deleted Model Lettering
S868A Language Version Dutch
S886A Onboard Vehicle Literature Dutch
S8KAA OELWARTUNGSINT 30000KM24MONATE
S8S3A Automatic Locking When Driving Off
S8SCA Telematics Access Requestcountryspec
S8V1A Label
Other Equipment
S1CAA Selection Of COP Relevant Vehicles

Historie & Onderhoud
Dit exemplaar is afkomstig van de eerste eigenaar uit België. Is altijd keurig wegens schema bij BMW De Schepper in onderhoud geweest. De auto is vrij van grote beschadigingen. Ook de fraaie OZ velgen zijn in zeer nette conditie. De auto is technisch in een topconditie en heeft bij 178dkm preventief een nieuwe distributieketting gekregen bij BMW. Dit is preventief gebeurd om de bekende ketting probleem van deze motoren te voorkomen.

Al met al een zeer goed onderhouden exemplaar. Recent een beurt gehad en klaar voor de volgende eigenaar! Elke aankoopkeuring is toegestaan.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *