VERKOCHT / BMW 1-Serie 125d | M-Pakket – Estoril Blau – AUT – VOL

Sold

Nieuw in de verkoop deze schitterend uitgevoerde BMW 125d in het mooie Estoril Blauwe kleur. Alle opties zijn aangevinkt bij dit exemplaar!

Met zijn dubbelgeblazen dieselmotor behoort deze 125d tot de top op het gebied van hatchback diesels. De krachtige 2.0 diesel heeft 2 turbo’s en maar liefst 218pk standaard. Belangrijker is hoe de auto aanvoelt tijdens het rijden: supersterk bij de lage toeren, maar ook pittig in de hogere toerentallen.

Al met al een zeer goed onderhouden exemplaar. Recent een beurt gehad en klaar voor de volgende eigenaar!

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment