VERKOCHT / BMW 1-Serie M135i xDrive | AUT – Alcantara – Milltek – Wagner

Sold

Nieuw in de verkoop deze unieke BMW M135i uit 2014 met slechts 83.000KM in het mooie Alpinweiss kleur. Schitterende auto en rijk uitgevoerd in de opties. Afkomstig van de tweede liefhebbende eigenaar!

Merk: BMW
Model: 1-Serie
Kenteken: –
Uitvoering: M135i xDrive
Bouwjaar: 2014
Kilometers: 83.000KM
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Vermogen: 420PK
Motor: 3.0L
Aandrijving: 4wiel xDrive

Deze BMW 1-Serie met een zescilinder motor is er één van een uitstervend ras! De N55-motor is een geweldenaar met een schitterende geluid. Bovendien is dit specifieke exemplaar voorzien van een fantastische Milltek Sporteinddemper en een Wagner Downpipe met Sportkatalysator. Ook zit er een grotere intercooler op de auto van het merk Wagner.

Dit exemplaar is overduidelijk in bezit geweest van liefhebbers, er zijn geen grote beschadigingen, slechts lichte gebruikerssporen.

Aanwezig bij de auto:
– onderhoudspapieren + BMW servicehistorie
– 2 sleutels

Wordt geleverd met een nieuwe APK.

Neem gerust contact op voor meer informatie via 00316-40725784.

Volg ons bedrijf op Facebook én Instagram:
– facebook.com/drivennautomotive/
– instagram.com/driven.automotive/

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

Car Equipment