VERKOCHT / BMW 1-Serie M140i RWD | LCI2 – Shadow Edition

Sold

Nieuw in de verkoop! Een schitterende BMW M140i met de heerlijke B58 zescilinder motor uitgevoerd. Dit betreft een LCI2 model uit 2019. Een LCI2 is te herkennen aan het interieur, de koplampen en achterlichten, en de digitale cockpit. Tevens een Shadow Edition en beschikt over vele opties.

Merk: BMW
Model: 1-Serie
Uitvoering: M140i Shadow Edition
Bouwjaar: 2019
Kilometers: 102.000km
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Vermogen: 340PK
Motor: 3.0L
Aandrijving: Achterwiel

Onderstaand de volledige optielijst inclusief optiecodes:

Voorzien van hoogglans zwarte M-Performance M3/M4 Style spiegelkappen en een Maxton design koffer lipje.

Nieuw geleverd door BMW München op oktober 2018. Wij hebben de auto van de tweede Duitse eigenaar gekocht. Wordt afgeleverd op Nederlandse kentekens en een nieuwe APK.

Volg ons bedrijf op Facebook én Instagram:
– facebook.com/drivennautomotive/
– instagram.com/driven.automotive/

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

Car Equipment