VERKOCHT / BMW 120d M-Sport

Het zoveelste bewijs dat door middel van import een hoge kwaliteit, puike uitrusting en een aantrekkelijke prijs goed samengaan.

Aangeboden door Driven; Een zeer fraai uitgevoerde F20 1 serie M-sport. Dit exemplaar is zonder meer met smaak samengesteld. Het M-Pakket voegt een enorme sportiviteit toe. Daarnaast beschikt de auto over fraaie 18 inch M velgen.
Hij bestaat verder over unieke opties zoals Comfort Acces, extra getinte ruiten, Led Xenon verlichting, stoelverwarming, Navigatie Professional. M Performance uitlaattips, M Performance 3 spaaks stuur, M Performance schakelpook, en een M Performance frontlipje.

Onderhoud & Historie
Dit voertuig hebben wij in mei 2018 gekocht van de tweede eigenaar. Hierna verkocht aan een trouwe klant. Nu staat de auto opnieuw in de verkoop via ons. De eigenaar is een ware liefhebber en heeft de auto nog mooier en frisser gemaakt dan dat hij al was. Wegens een overstap naar een benzine komt de auto nu in de verkoop te staan.
Al het onderhoud is uitsluitend door de officiële BMW dealer uitgevoerd. De indrukwekkende hoeveelheid facturen met stempels bevestigt dat de technische staat past bij het hoge cosmetische niveau. Ook is al het onderhoud af te lezen via het digitale onderhoudsmenu.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Driven Automotive
www.driven-automotive.nl

Car Equipment