VERKOCHT / BMW 3-Serie 335d M-Sport | M3 Parts – NW Motor & Bak – Ball Bearing Turbo’s – 480PK – UNIEK!

Sold

Nieuw binnen en beschikbaar deze uiterst unieke BMW 335d High Executive in het schitterende Spacegrau Metallic.

Voor een BMW met de 35d motor hebben we altijd wel een zwak voor gehad. Waarom? Omdat het gewoonweg super complete auto’s zijn; genoeg comfort, bak met vermogen, veel luxe en een nette verbruik. Dit exemplaar is tot de uiterste details gemodificeerd en alles is verbeterd en versterkt aan deze auto. One of a kind E91 335d dus met de oerdegelijke M57N2 motor.

Dit exemplaar is door de vorige tot in de details gemodificeerd en uiterst gekoesterd tot in de details. Op alle vlakken is deze auto verbeterd ten op zichte van een standaard 335d.
Onderstaand de volledige modificatielijst van deze schitterende BMW 335d.

Engine:
Turbo systems ball-bearing turbo’s
R90 with modded FCA
50D railsensor and drv
Stronger valve springs
Stronger custom headstuds
Wagner evo 3 intercooler piping and chargepipe
Egr swirls off
71mm intake to turbo pipe
63mm pipe to intake manifold and manifold made to 60mm
Drilled airbox

4 inch downpipe 3.5 inch midpipe and 2×3 inch at the rear

Gearbox:
New bushes
Land rover supercharger plates (extra plate)
Stronger torq converter
Rebuild valve body and new solenoids.

XHP Stage 3

Suspension:
Bilstein B14 suspension
H&R swaybars
M3 subframe bushings
M3 front wishbones
M3 front camber arms
M3 rear upper links
M3 rear lower links

All remaining suspension bushings replaced

Deze auto kent qua onderhoud alleen dealers en echte BMW specialisten. Een uitgebreide servicedocumentatie doormiddel van vele facturen en het serviceboek zijn aanwezig. De volledige motor en bak is uit elkaar geweest en helemaal vernieuwd. Een uitgebreide servicedocumentatie doormiddel van vele facturen en het serviceboek zijn aanwezig. De kilometerstand van de motor en versnellingsbak is nu +- 60.000KM! Dit exemplaar is zoals gezegd behoorlijk tot in de details onderhouden door de laatste liefhebbende eigenaar.

De 335d bevindt in een zeer goede conditie met slechts enkele lichte gebruikssporen. Zo zijn de velgen onbeschadigd, is er geen deukje te bekennen, hooguit wat steenslag op de neus.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl
www.driven-automotive.nl

Car Equipment