VERKOCHT / BMW 335d | M-Sport – 2011 – LCI

Dit betreft ons eigen auto!

Van een liefhebber te koop. Auto anderhalf jaar in bezit nu. Ik heb hem gekocht om te genieten van het waanzinnige koppel en vermogen. Graag verkoop ik de auto aan een andere liefhebber, moet absoluut niet weg; auto is in een absolute topstaat.
Altijd om de 10k olie ververst en de filters vervangen. Gekocht bij 98000km, altijd zuinig op geweest en nooit problemen mee gehad. Komt deels door de 3 inch downpipe die is geplaatst met een grotere intercooler. Dit voor de betere flow van de turbo’s en een langere levensduur van de motor. Ook is de auto softwarematig afgesteld met deze aanpassingen, dit is allemaal zeer professioneel gebeurd. Alles is aantoonbaar.

Trekt zeer vloeiend door, heeft over en altijd koppel. De E90 chassis in combinatie met dit blok en het onderstel is een genot om mee te rijden.

Heeft eigenlijk bijna alle opties, ik kan de optielijst sturen van BMW indien gewenst.

Voor de liefhebber met een top M onderstel zonder knopjes. Met hydraulische stuurbekrachtiging, dus sturen met gevoel. Er komt ook geen motor geluid uit de speakers en de auto slaat niet af bij het stoplicht zoals bij het nieuwe model. Ook is dit de laatste 335d met achterwielaandrijving. De nieuwere generaties zijn 4wiel aangedreven, wat ik persoonlijk minder goed vind rijden/sturen.

Altijd met liefde behandeld en altijd met de hand in de was gezet. Heeft recent nog een clay en wax behandeling gehad. Voor de vakantie een polijstbeurt gehad.

Interieur ook netjes, de sierlijsten zijn alcantara bekleed, ziet er nog zeer fris uit.

Bak is aangepast, schakelt sneller. Absoluut niet schadelijk voor bak, rijdt zelfs zuiniger bij normaal gebruik. En schakelt enorm snel in DS.

Gemiddeld verbruik in de praktijk 1 op 13. 750-900 kilometers op een volle tank.

Alle aanpassingen zijn door mijzelf gebeurd. Ik heb nog foto’s van de auto voor de aankoop.

Ik neem u graag mee voor een proefrit. Bij overeenstemming prijs etc. laat ik u ook zelf graag rijden.

De auto laten keuren is uiteraard geen enkel probleem.

Voor serieuze interesse neem contact op via 06-40725784

Car Equipment