VERKOCHT / BMW 5-Serie 520d | M-Pakket – AUT – Carbonschwarz – Dak

Zeer nette BMW F10 520d High Executive met het belangrijke M-Sportpakket. De BMW heeft de sterke 20d motor die standaard 184PK levert.  Zuinig en sportief rijden is beide mogelijk met deze auto.

De schitterende Carbon-schwarz exterieur kleur van deze auto is een kleur die alleen mogelijk is met het M-Sportpakket.

Onderstaand de volledige optielijst inclusief de fabriekscodes:
Kleur: Carbon-Schwarz
Bekleding: Leder Dakota/Oyster

De BMW is vrij beschadigingen en heeft slechts enkele lichte gebruikssporen. Tevens schadevrije verleden en volledig in de eerste lak. De kilometerstand is niet van de auto af te zien!

De meeste onderhoud is door de BMW dealer uitgevoerd, boekjes met facturen ter inzage.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl
www.driven-automotive.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *