VERKOCHT / BMW 5-Serie 528i High Executive | M Pakket- 6 Cilinder

Nieuw in de verkoop! Schitterende BMW 528i F10 Sedan met een M-Sportpakket en volledige historie. Origineel Nederlands geleverde exemplaar en al het plaatwerk is nog in de originele lak. Uitgevoerd in de schitterende kleur Sophistogrijs met een Dakota lederen interieur en Aluminium Hexagon interieurlijsten.

De heerlijke 6 in lijn benzine motor is met 258PK krachtig en toch erg zuinig. Een acceleratie naar 100km/h in 6,6 seconden en een topsnelheid van 250 km/h is geen enkel probleem voor deze 5-Serie.

Onderhoud altijd via de dealer gebeurd en de auto heeft recent groot onderhoud ondergaan.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

     

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *