VERKOCHT / BMW M3 E46 Cabrio | Facelift – 2004 – SMG – Gereviseerd

Sold

BMW E46 M3 Cabrio in een top staat. De E46 van de M3 generatie wordt gezien als de meest geliefde. De S54B32 motor zorgt voor veel spektakel met een begrenzer die ingrijpt bij 8000 toeren.

Naast de bijna alle fabrieksopties heeft de auto een Dinan airbox. Hierdoor komt het motorgeluid pas écht tot zijn recht, enn met het dak open is dit je favoriete muziek in de oren!

Onderstaand de volledige optielijst inclusief de fabriekscodes:
Colour TITANSILBER METALLIC (354)
Upholstery TEILLEDER W.N.GRAU (N5TT)

Editions And Packages
S737A Interior Mouldings Alu Shadow Brushed
S792A BMW LA Wheel M 19 Forged
S793A Sequential M Transmission Drivelogic
S710A M Leather Steering Wheel
S785A White Direction Indicator Lights
Comfort And Interior Equipment
S441A Smoker Package
S473A Armrest Front
S488A Lumbar Support Driver And Passenger
S494A Seat Heating Driverpassenger
S431A Interior Mirror With Automaticdip
S459A Seat Adjuster Electric With Memory
S481A Sports Seat
Multimedia
S609A Navigation System Professional
S639A Preparation F Mobile Phone Cpl USACDN
S650A CD Player
S674A HiFi System Harman Kardon
S692A Preparation BMW 6CD Changer Ibus
S645A BMW US Radio
Driver Assistance And Lightning
S508A Park Distance Control PDC
S521A Rain Sensor
S522A Xenon Light
S520A Fog Lights
S534A Automatic Air Conditioning
S550A Onboard Computer
Wheels And Drive
S210A Dynamic Stability Control
S249A Multifunction F Steering Wheel
Environment And Safety
S388A Softtop Black
S8SPA Control Unit COP
S354A Green Windscreen Green Shade Band
S399A Softtop Electromech Allautom
S845A Acoustic Belt Warning
S853A Language Version English
S876A Radio Frequency 315 MHz
Other Equipment
S1CAA Selection Of COP Relevant Vehicles
S925A VERSANDSCHUTZPAKET
S992A Control Of Numberplate Attachment

Historie & Onderhoud
In 2004 nieuw in Amerika geleverd. In Amerika (California) heeft de auto aantoonbaar maar 3 eigenaren gehad, waarvan de eerste 2 eigenaren de auto in totaal 12 jaar lang in bezit hebben gehad. Wij hebben deze M3 vorig jaar zelf ingevoerd, zonder schade, en binnens bij ons in de collectie gezet. De foto’s tijdens het transport en tijdens het invoeren zijn aanwezig. De afgelopen jaar heeft hij altijd binnen gestaan, echter met mooi weer is er wel is mee gereden.
De afgelopen jaren zijn o.a. de drijfstanglagers en de draagarmrubbers vervangen. Tevens is in Februari dit jaar nog de volledige kop van de motor prevemtoef gereviseerd, evenals de vanos. Alle nieuwe onderdelen die hierbij nodig waren zijn gekocht bij de BMW (€5000,-).
De complete lijst van de uitgevoerde werkzaamheden is beschikbaar, alle facturen worden uiteraard meegeleverd.

De auto is ruim 16 jaar oud maar nog in een perfecte conditie. Volledig schadevrij, de fraaie 18” gewilde velgen compleet onbeschadigd.
De bodem is het bewijs dat de auto geen winter heeft gezien: zelfs alle bijbehorende ophangdelen zijn in vrijwel nieuwstaat en droog!
Staat op splinternieuwe Pirelli PZERO banden vooraan, achterbanden zijn Michelin Pilot Super Sport en hebben ook nog een ruime profiel.

Deze M3 rijdt, remt en trekt perfect!

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment