VERKOCHT / BMW E90 M3 Sedan | LCI – DCT – Eisenmann – Eerste lak!

Sold

Nieuw in de verkoop deze fantastische BMW E90 M3 Sedan; een heerlijke allround sportwagen en vooral met de DCT bak een waar genot om in deze auto te rijden! De E9x M3 is de enige M3 ooit met een V8 en de laatste M3 met een hoogtoerig atmosferisch blok. Dit exemplaar is een Facelift model van de E90 generatie met een unieke kleurcombinatie. Uitgevoerd in het mooie Spacegrijs Metallic met een Novillo palladium zilver lederen interieur. Heerlijk onderscheidend!

Dit exemplaar bevindt zich nog in de eerste lak en volledig schadevrij. Vrij van steenslag en de koplampen zien er nog als nieuw uit! De originele 219M M3 velgen zijn 100% schadevrij en voorzien van Michelin Pilot Super Sport banden rondom met nog voldoende profiel.

De onderhoudshistorie is aantoonbaar. Ook is er een officiële BMW uitdraai aanwezig waardoor o.a. de kilometerstand aangetoond kan worden, de auto is volledig dealer onderhouden en de laatste beurt was bij BMW op 82000KM.

Al met al een keurig, goed onderhouden exemplaar met een zeer mooie kilometerstand.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl
www.driven-automotive.nl

Car Equipment