VERKOCHT / BMW M135i High Executive | AUT – REMUS Uitlaat – H&K

Sold

Nieuw binnen deze zeer mooie BMW M135i F20! Werkelijk schitterende BMW M135i van 04-2013. Dit exemplaar is tot in het detail gemodificeerd door de vorige liefhebbende eigenaar.

De auto is voorzien van de volgende modificaties:
– Volledig Remus Sportuitlaat
– 3.5 inch Downpipe
– Wagner Evo 2 Intercooler
– FTP Verstevigde Chargepipe
– OEM Blackline achterlichten
– Goodridge stalen remleidingen
– Rondom EBC Yellowstuff Remblokken
– H&R Verlagingsset
– OEM M Spiegelkappen
– OEM M Performance Alcantara stuur
– M3/M4 Schakelflippers
– MHD Stage 2 remap +/- 400PK

Wordt afgeleverd met een nieuwe APK!

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment