BMW M3 E90 | Sedan – Manueel – Eisenmann

Nieuw Online deze E90 M3. Een prachtige 4 deur sedan met misschien wel de beste V8 motor ooit gebouwd, een zeer betrouwbaar motor met een toerenbegrenzer op 8400 toeren!

Om de machtige V8 te echt tot zijn recht te laten komen is de auto voorzien van een Macht Schnell airbox en een Eisenmann Race einddemper. Het geluid is één van de attracties van deze auto!

Dit exemplaar is zeer rijk uitgerust. Beschikt over de kostbare Individual Audiosysteem, Elektronic Damping Control, en de elektrisch verstelbare voorstoelen. Verder nog het Eisenmann race uitlaatsysteem, de airbox, origineel M-Performance carbon spiegels, M-Performance Aluminium Pedalen, M-Performance Carbon spoiler en het custom-made alcantara M-Performance stuurwiel.

De complete onderhoudshistorie is aanwezig. Zowel de officiële BMW uitdraai waardoor de kilometerstand aangetoond kan worden, als een ingevuld boekje. Tevens ook zeer veel facturen van het onderhoud bij de BMW zelf. Bij 127dkm zijn de lagerschalen vervangen bij Gijsbertsen BMW Specialist in Odijk.

De auto verkeert in een frisse staat. Dit is dan ook geen ‘verzamelaarsauto’, maar wel de perfecte auto om nog eens wat kilometers bij te zetten. Exact waar hij voor bedoeld is: genieten van deze unieke, misschien wel de beste M3 die ooit gemaakt is!

Al met al een keurige M3 met een schadevrije verleden, de complete auto bevindt zich nog in de eerste lak! De voorbumper en motorkap hebben na al die jaren wel veel steenslag, moet voor het mooie weer herspoten worden! Ook zijn de originele Styling 260M velgen zijn 100% schadevrij (nooit overgespoten)

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive

Belder 96a
4704 RK Roosendaal

Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl
www.driven-automotive.nl

Car Equipment