VERKOCHT / BMW M6 V10 | Nieuwe Lagers – Eisenmann – 60000KM!

Een prachtige, origineel uitgevoerde BMW M6 te koop aangeboden. De iconische V10 heeft inmiddels de verzamelaarsstatus bereikt. Een goed onderhouden exemplaar met een lage kilometerstand is tegenwoordig helaas lastig te vinden. Het exemplaar in onze collectie is volledig gedocumenteerd en in een uitstekende staat. Bovendien in deze markt scherp geprijsd!

Dit exemplaar is afkomstig uit Japan. Op 48000KM is de M6 naar Nederland gehaald, sluitende onderhoud aantoonbaar met een gestempeld boekje. Er zijn tevens diverse onderhoudsfacturen aanwezig, waaronder die van de recente vervanging van de nieuwe Lagerschalen en de SMG bak koppeling. De lagerschalen van deze M6 zijn vervangen door de versterkte ACL lagers met ARP drijfstangbouten. Deze zijn een stuk duurder en hebben een veel langere levensduur, deze reparatie is 12/2020 uitgevoerd en heeft tegen de 3000 euro gekost. Ook een factuur van de Eisenmann Race einddemper t.w.v. 1750 euro zit erbij. De auto staat op 4 nieuwe Michelin Pilot Sport 4S banden rondom, de beste banden op de markt.

Al met al een prachtige M6 in een mint staat, perfect onderhouden en met een schitterende kilometerstand.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *