VERKOCHT / BMW X1 20i xDrive | M Pakket – CarPlay – Uniek!

Nieuw in de verkoop! BMW X1 20i xDrive M-Sport uitgevoerd in een schitterende kleurcombinatie!

De rijbeleving van een X1 is van een uiterst goede kwaliteit. Ondanks het SUV concept rijdt de auto boven verwachting sportief. Het uiterlijk in deze kleurcombinatie past dankzij het M-Sportpakket zeer goed bij deze auto. Wij kunnen ons in ieder geen fijnere samenstelling wensen.

Merk: BMW
Model: X1 Serie
Kenteken: S-307-ZJ
Uitvoering: X1 20i xDrive
Bouwjaar: 2014
Kilometers: 99.850KM
Brandstof: Benzine
Transmissie: Automaat
Vermogen: 185PK
Motor: 2.0L
Aandrijving: 4Wiel

Zeer goed onderhouden auto. Uiteraard met een afgestempeld boekje, maar ook met de originele onderhoudsfacturen van de afgelopen jaren als sluitend bewijs.
De banden zijn nieuw en onze servicepartner heeft reeds een groot onderhoudsbeurt uitgevoerd.

Volg ons bedrijf op Facebook én Instagram:
– facebook.com/drivennautomotive/
– instagram.com/driven.automotive/

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

Car Equipment