BMW X5 xDrive 40d High Ex | M Pakket – Individual – Headup

De X5 is de perfecte SUV van BMW. Gecombineerd met de heerlijke 40d motor en het M Pakket in het schitterende Carbonschwarz is dit een zeer fraai exemplaar! Deze kleur is enkel geleverd op een BMW met een M Pakket.

Dit exemplaar is zeer compleet uitgevoerd, waarbij wij liefhebbers zijn van de prachtige kleurcombinatie. Het uitgebreid nappa lederen interieur in het zwart is heerlijk en bovendien is ook het dashboard met leer bekleed! Verder noteren we bijzondere opties als een Adaptief M-onderstel, stuurwielverwarming, Head-up Display, Adaptive Cruise Control, HiFi Professional audiosysteem, Individual lederen dashboard, aluminium geborsteld interieurlijsten en alle cameraopties.

Dit exemplaar is Dealer onderhouden, met de BMW servicehistorie als sluitend bewijs. Nieuw geleverd in Frankrijk, wij hebben hem van de tweede Franse eigenaar.
De X5 wordt geleverd met Nederlandse kentekens en een nieuwe APK. Aflevering op grijs kenteken is ook mogelijk.

De X5 is vrij van grote beschadigingen, slechts enkele gebruikssporen en in een originele staat! 100% één van de beste X5’s in de huidige markt.

Wij leveren de auto met de originele sleutels en boorddocumentatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen via 06-40725784 of info@driven-automotive.nl.

Volg ons bedrijf op Facebook én Instagram:
– facebook.com/drivennautomotive/
– instagram.com/driven.automotive/

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

Car Equipment