VERKOCHT / Mercedes-Benz C-Klasse C220 CDI Coupé | AUT – Leder

Sold

Nieuw in de verkoop! Zeer nette Mercedes-Benz C220 CDI met 170PK voorzien van een automaat. Dit exemplaar is uitgevoerd in de kleur ”champagne” grijs gecombineerd met de facelift uitgevoerde interieur. Zuinig en sportief rijden is deze auto op het lijf geschreven, prima 1 op 20 mee te rijden en toch serieus vlot.

Onderstaand de volledige optielijst van dit exemplaar:

De Mercedes rijdt, remt en schakelt zoals het hoort!

Dit exemplaar heeft recent een grote beurt gehad en is voorzien van een APK keuring tot maart 2023.

Voor vragen over dit exemplaar kunt u contact opnemen via 06-40725784 of info@driven-automotive.nl

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

Car Equipment