VERKOCHT / Mercedes C-Klasse C55 AMG | Dak – Camera – Eerste lak – BRC LPG G3 – Uniek!

Sold

Wij bieden u een in perfecte staat verkerende Mercedes-Benz C55 AMG. Deze exclusieve youngtimer is origineel Japans geleverd met volledige onderhoudshistorie! Sinds 2020 in Nederland en altijd 100% onderhouden. Op 100dkm is de auto voorzien van een BRC LPG G3 systeem.

De auto is van binnen en van buiten netjes en aan niets is af te zien dat de auto bijna 20 jaar oud is. Alle functies werken zoals ze horen te werken.

Dit exemplaar rijdt hoe een goed onderhouden AMG hoort te rijden!
Neem gerust contact op voor meer informatie via 00316-40725784.

Wordt afgeleverd met 2 sleutels, div boeken en service historie in een origineel lederen opbergmap.

Volg ons bedrijf op Facebook én Instagram:
– facebook.com/drivennautomotive/
– instagram.com/driven.automotive/

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784

 

Car Equipment