VERKOCHT / Mercedes C63 AMG

De C63 met de 6.2 V8 motor van AMG is een echte icoon en heeft inmiddels de verzamelaarsstatus bereikt. De hier getoonde C63 is al helemaal een zeldzaamheid; de staat is onovertroffen, heeft een zeer lage kilometerstand, rondom nauwelijks steenslag en de originele Michelin Pilot Sport voorbanden (met nog ruim voldoende profiel!) geven al aan dat de auto met zorg bereden is. Afkomstig van de eerste eigenaar.

Opties
Een C63 heeft meestal vrijwel alle opties. Dit exemplaar heeft echter een aantal bijzonderheden die de echte liefhebber aan kan spreken. De BBK remmenset van Brembo zijn echte blikvangers, die de auto de stopkracht geven die bij een dergelijke sport saloon hoort. De kracht van de Brembo remmen zijn van topklasse. Ook zit er af fabriek een geluidsinstallatie van Logic7 en Harman Kardon op. Daarnaast zijn de interieurlijsten van Alcantara bekleed, wat ook een zeer mooi look heeft gecreëerd aan het interieur. De auto is van binnen en van buiten superstrak en aan niets is af te zien dat de auto bijna 10 jaar oud is. Alle functies werken zoals ze horen te werken.

Omdat wij met een high performance auto niets aan het toeval over willen laten, hebben we de motorolie, automaatolie, en de differentieel olie laten verversen (en spoelen). Uiteraard is dit allemaal aantoonbaar.

Dit exemplaar wordt afgeleverd met een Nederlands kenteken en een nieuw APK.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Driven Automotive
www.driven-automotive.nl

Car Equipment