VERKOCHT / Mercedes C63 AMG Performance Pack | P30 – Sperdiff – Dak

Sold

De C63 met de 6.2 V8 motor van AMG is een echte icoon en heeft inmiddels de verzamelaarsstatus bereikt. De C63 met een Performance Package is de uitvoering die je wilt! Deze exemplaren zijn namelijk geleverd met een Sperdifferentieel, een beter onderstel, en sterkere remmen!

Het stuurtje is van hoogwaardig Alcantara bekleed wat ook een mooie look heeft gecreëerd aan het interieur.

De auto is van binnen en van buiten netjes en aan niets is af te zien dat de auto bijna 15 jaar oud is. Alle functies werken zoals ze horen te werken.

Recente onderhoud:
Groot onderhoud op 120dkm: Liqui Moly olie, nieuwe remschijven + blokken, bougies, filters, nieuwe achterbanden, nieuwe kleppendekselpakking.

Een ideaal moment om deze auto aan te schaffen, want vanaf volgend jaar is deze C63 AMG bijtellingsvriendelijk.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.
Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10.00u – 23.00u, neem gerust contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Driven Automotive
www.driven-automotive.nl

Car Equipment