VERKOCHT / Porsche 911 996 3.6 Turbo | 605PK – KW Clubsport – Schuifdak

Sold

Nieuw binnen en beschikbaar deze unieke Porsche 911 Turbo. In een kleurstelling van Basalt zwart tegenover een volledig lederen interieur! Tevens voorzien van de heerlijke handgeschakelde versnellingsbak!

Dit exemplaar is door de vorige tot in de details gemodificeerd en uiterst gekoesterd tot in de details. Zo is hij voorzien van K24 GT2 Evo Turbo’s, 997 GT2RS intercooler en een handgemaakt op maat uitlaatsysteem. De versnellingsbak is aangepast met een shortshifter en een verzwaarde Porsche Motorsport koppeling die 870Nm koppel kan verdragen. Ook het onderstel is bij dit exemplaar on par met het vermogen, de 911 beschikt namelijk over een fantastische KW Clubsport onderstel. Ideaal voor weg en eventuele circuit gebruik. Deze schroefset is in hoogte en hardheid verstelbaar. De installatie van het onderstel en de uitlijning hiervan is uitgevoerd door de welbekende Manthey Racing. Tevens is de motor voorzien van nieuwe slangen, bougies, ontstekingskabels, koelleidingen, Porsche 996 GT3 Cup Remklauwen en Remschijven in combinatie met Pagid remblokken.

Dit exemplaar draait nu op een veilige vermogen van 602PK en een koppel van 810Nm.

Onderstaand de volledige modificatielijst van deze schitterende Porsche 911 Turbo:
GT2RS intercoolers
K24 GT2 Evo Turbo’s
KW Clubsport schroefset
Custom uitlaat van APP
GT3 Brake Air ducts
GT3 Schakelkabels
GT3 Cup remklauwen en 350mm schijven met pagid blokken
Luchtfilterhuis van TC concept met extra airscoop en en sterkere dumpvalves
5 bar hogedrukpomp
K&N luchtfilter
Sachs Performance Koppeling
Koppelingsdrukbal
Titanium Wielbouten

Deze auto kent qua onderhoud alleen Porsche dealers of specialisten. Een uitgebreide servicedocumentatie doormiddel van vele facturen en het serviceboek zijn aanwezig.

De 911 bevindt in een uitstekende conditie, met slechts enkele lichte gebruikssporen. Zo zijn de velgen onbeschadigd, is er geen krasje of deukje te bekennen, hooguit wat steenslag op de neus. Staat rondom op zo goed als nieuwe Michelin Cup2 banden.

Op dit exemplaar is absoluut geen cent bespaard. Alle modificaties zijn tot in de details professioneel uitgevoerd door de laatste eigenaar. Alle facturen zijn aanwezig ter inzage!

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij kopen de auto’s in tegen een betaalbare prijs, beschikken niet over een pand van 1000 m². Deze kosten rekenen wij dan ook niet door aan de klant! Hierdoor kunnen wij onze auto’s tegen een zeer scherpe prijs leveren. Wij berekenen daarnaast geen afleverkosten.

Financiering
Bij Driven Automotive kunt u als zakelijke en particuliere klant gebruik maken van diverse vormen van financieringen. Iedere klant krijgt individueel een op maat gemaakte aanbieding voor financiering. Bel, mail of WhatsApp ons voor meer informatie.

Inruil
Wij maken graag een reëel aanbod om uw huidige auto in te ruilen. Stuur hiervoor een email of whatsapp naar ons met de volgende gegevens: kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Contact
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, ontvangen we u graag uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie over onze auto’s kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Driven Automotive heeft alle moeite genomen om de informatie over de auto’s zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.

Driven Automotive
Belder 96a
4704 RK Roosendaal
Tel: 06-40725784
Mail: info@driven-automotive.nl

 

Car Equipment